Loading...

Avui hem aconseguit dur a terme un projecte que fa temps que preparem amb l'Ajuntament de Vilanova!

Ja tenim línies a la pista 1 del pavelló Isaac Gàlvez, en el seu moment el pintat es va fer sense incorporar-les i avui amb gràcies als conserges del pavelló, les hem posat.

Volei Vilanova
fa 10 dies

FOTO (Toru Hanai/2021/Getty Images)

Tres seus acolliran el Torneig de Classificació Olímpica de voleibol femení 2023: Polònia, República Popular de la Xina i el Japó. L'esdeveniment servirà com la primera oportunitat de classificació a París 2024. Revisa el calendari complet aquí:

Llegir més

Volei Vilanova
fa 10 dies

Va ser una nit de rècord mundial al Memorial Stadium dimecres 30/08/2023 quan l'equip de Nebraska Volleyball va acollir al Omaha Volleyball en un partit de lliga universitària de voleibol, en un estadi a l'aire lliure. L'assistència de 92.003 persones va establir un rècord de públic per veure un esdeveniment esportiu femení. Finalment l'equip de Nebraska es va imposar pe run rotund 3 a 0.

Fotos...

Llegir més

Volei Vilanova
fa 24 dies

La Federació Catalana de Voleibol, per mitjà de la Comissió Tècnica d’Arbitratge i Regles de Joc (CTARJ), ha posat en marxa dos nous cursos de nivell 1 d’àrbitre, que tindran lloc a Barcelona i Tarragona en les properes setmanes.

Les inscripcions dels cursos ja són obertes en 

Llegir més

Volei Vilanova
fa un mes