Loading...
Publicació fixada

Des del Club Vòlei Vilanova ens adherim a la campanya de la Generalitat de Catalunya per a conmemorar i visibilitzar aquesta data i tot el que representa.

El 25 de novembre convoquem tota la ciutadania a fer un minut de silenci.Esperem que aquesta ciutadania i en especial totes les persones vinculades al món de l’esport, entitats i associacions se sumin a aquesta reivindicació...

Llegir més

Volei Vilanova
fa 10 dies

Donada l’alta demanda i acceptació als cursos convocats i amb voluntat d’intentar cobrir una mica més aquesta necessitat. La Federació Catalana de Voleibol, per mitjà del CTARJ amb la col·laboració de Eurofitness Vall d’Hebron, organitza el curs d’àrbitres Nivell 1 (anterior Territorial B) 

Llegir més

Volei Vilanova
fa 4 dies

A partir d'ara podreu gaudir cada setmana en diferit dels partits que retransmetem en directe per twitch el cap de setmana! Si aconseguim els 1000 seguidors al canal de youtube podrem fer retransmissions en directe directament des de youtube!

Segueix-nos! youtube @clubvoleivilanova. twitch @clubvoleivilanova

Volei Vilanova
fa 8 dies

El plaç per a inscriure's no s'acaba fins al dia 15 de Novembre, però fins ara ja hi ha 431 equips inscrits, i cada cop en son més.

La Copa d'Espanya 2022 es disputarà del 27 al 30 de Desembre a les ciutats de Guadalajara i Valladolid de manera simultània.

Les categories Júnior, Juvenil i Cadet competiran a Valladolid, i les categories Benjamí, Aleví i Infantil ho faràn a Guadalajara....

Llegir més

Volei Vilanova
fa 18 dies

Sant Cugat participarà per 3a vegada al torneig de la Copa de la Reina, i en serà l'amfitrió!

La Copa de la Reina la juguen els sis primers classificats de la Lliga Ibertrola i si l'organitzador està fora d'aquestes places, únicament els cinc primers classificats. L'Haris és el vigent campió en una final on va superar l'amfitrió, l'Emevé de Lugo. El president del DSV-Vòlei Sant Cugat, Salva...

Llegir més

Volei Vilanova
fa un mes