Loading...
Inscripcions
LLICÈNCIA DE VOLEI PLATJA DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE VOLEIBOL T-23-24
  • Vols treure la llicència de volei platja amb el nostre club?

La llicència de volei platja de la Federació Catalana de Voleibol és obligatòria per a moltes de les competicions de volei platja que es duen a terme a Catalunya. A part, ofereix cobertura per a lesions traumàtiques esportives durant aquestes competicions i durant els entrenaments, és un complement indispensable si et planteges entrenar habitualment a la platja i fer alguna competició.

Per tramitar-la amb nosaltres només has de realitzar la següent inscripció, si ja ets usuari de la nostra web les dades es carregaran des del teu perfil (has de tenir la sessió iniciada) i si no ets usuari hauràs de fer-te'n també. El pagament es podrà realitzar únicament amb targeta de crèdit i l'import dependrà de vàries coses:

  • Per als esportistes amb llicència de pista del club majors d'edat: 35 euros.
  • Per als esportistes externs al club majors d'edat: 45 euros.
  • Per als esportistes menors d'edat amb llicència de pista del club: 17 euros.
  • Per als esportistes menors d'edat externs al club: 30 euros.
  • ATENCIÓ! per dur el tràmit a terme i que la llicència sigui vigent a la Federació es necessiten unes 48h, les llicències vàlides per un cap de setmana seran com a màxim aquelles tramitades el dimecres anterior (les inscripcions de dijous i divendres no serem a temps de tramitar-les).

Per tramitar-la clica a "afegir inscripció".

Inici d'inscripció: 2023-10-04T22:00:00.000Z
Tancament d'inscripció: 2024-08-31T21:59:59.999Z

Les meves inscripcions

Seleccioneu alguna inscripció per continuar