Loading...

Inscripcions

LLIC脠NCIA DE VOLEI PLATJA DE LA FEDERACI脫 CATALANA DE VOLEIBOL
  • Vols treure la llic猫ncia de volei platja amb el nostre club?

La llic猫ncia de volei platja de la Federaci贸 Catalana de Voleibol 茅s obligat貌ria per a moltes de les competicions de volei platja que es duen a terme a Catalunya. A part, ofereix cobertura per a lesions traum脿tiques esportives durant aquestes competicions i durant els entrenaments, 茅s un complement indispensable si et planteges entrenar habitualment a la platja i fer alguna competici贸.

Per tramitar-la amb nosaltres nom茅s has de realitzar la seg眉ent inscripci贸, si ja ets usuari de la nostra web les dades es carregaran des del teu perfil (has de tenir la sessi贸 iniciada) i si no ets usuari haur脿s de fer-te'n tamb茅. El pagament es podr脿 realitzar 煤nicament amb targeta de cr猫dit i l'import dependr脿 de v脿ries coses:

  • Per als esportistes del club majors d'edat: 30 euros.
  • Per als esportistes externs al club majors d'edat: 40 euros.
  • Per als esportistes del club menors d'edat: 15 euros.
  • Per als esportistes del club menors d'edat: 25 euros.
  • ATENCI脫! per dur el tr脿mit a terme i que la llic猫ncia sigui vigent a la Federaci贸 es necessiten unes 48h, les llic猫ncies v脿lides per un cap de setmana seran com a m脿xim aquelles tramitades el dimecres anterior (les inscripcions de dijous i divendres no serem a temps de tramitar-les).

Per tramitar-la clica a "afegir inscripci贸".

Inici d'inscripci贸: 2022-01-19T23:00:00.000Z
Tancament d'inscripci贸: 2023-08-31T21:59:59.999Z